Information

Hej En ¼ del av er har fått inkopplat centralenheten.

Det har varit en del strul men arbetet fortgår b.l.a hade vi sabotage på ett fiberskåp vid Anulvsbäcken där någon klippt kablar. Det är polisanmält.

Där det fungerar har vi fått bra värden på Datorkraften. Vill man ha ut maximalt med M-Bite skall man ansluta datorn med kabel. Om man inte laddar ner filmer eller liknande krävande saker kan man försöka med att prova luftburet.

Jag beskriver hur vi gjort själva för att slippa dra nya kablar i huset. Vi har köpt en Wifi-Dongel som ansluts till den fasta datorn. Vi betalade 300kr för Wifi-Dongeln Det fungerar bra vi har M-bite på datorn så det räcker och blir över för våra behov. Bärbara datorer brukar ha inbyggd Wifi-Dongel

Om ni vill ha hjälp med installationen rekommenderar vi Brålanda TV-Teknik eller Yngves Radio.

Vad gäller telefonin beställer ni den på www.riksnet.se/static/sv/99/ , detta bör ni göra snarast.

Byalaget heter Flicksäter fiber -----abonnemanget heter Flatrate ---- önskat porteringsdatum 1 dec ------- villkoren längst ner gäller inte oss vi betalar inga anslutningsavgifter.

Uppkopplingsavgift 0,45 Sverigesamtal fasta telefoner 0 och att ringa till mobiler kostar 99 öre minuten Kolla hemsidan FVFF.Se för vidare instruktioner som vi skickade för 14 dagar sen.

Behöver ni ha en extra TV-box kostar den 1495kr genom Quadracom. Hör av er till mig om ni vill köpa någon extra.

PS Ni med vattenanslutning får snart en faktura på 8000kr

Hösthälsning 2

dagiholmen@hotmail.se tel 44022

0 Comments

Posted on 2014 Nov 09 by Fredrik
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Captcha